Bulgaria On Air спечели VIVACOM Media Cup 2018


Отборът на Bulgaria On Air спечели турнира VIVACOM Media Cup 2018. За втора поредна година състезанието бе организирано от Българския футболен съюз и партньора на федерацията VIVACOM, а срещите се изиграха на 16 и 17 юни на Национална футболна база "Бояна". 

В първия ден се изиграха сблъсъците от груповата фаза, а за неделните четвъртфинали се класираха съставите на Sportal, NOVA, Darik, bTV, Bulgaria On Air, БТА, 24 часа и Нюкасъл-България. След оспорвана битка до мача за трофея достигнаха Bulgaria On Air и Sportal - като и сблъсъкът за първото място бе изключително напечен.

В редовното време опонентите си размениха по един гол, но при дузпите представителите на Bulgaria On Air демонстрираха по-голяма точност и се окичиха със златните медали, връчени им от директора "Корпоративни комуникации" на VIVACOM Веселка Вуткова и от заместник изпълнителния директор на БФС Павел Колев. В мача за третото място Нюкасъл-България надви сборния тим на Darik Radio.

Представителите на медиите бяха сред първите, получили възможност да изпробват качествата на новата топка на Adidas - "Telstar 18", с която се играят двубоите от световното първенство в Русия, и с която ще се провеждат срещите в Първа лига през сезон 2018/2019. 


AIPS CARDS