104-има спортни журналисти гласуваха в 57-ата анкета „Футболист на годината“


Победителят в 57-ата анкета „Футболист на годината“ ще бъде обявен на 7 януари 2018 г. Церемонията по награждаването ще се състои в Централен военен клуб в София от 18,30 часа.

Ще бъде награден и треньор №1 на България, както и най-добрите футболисти в българското първенство за 2017 г. В традиционната анкета гласуваха 104-има спортни журналисти, представители на 48 медии.

Отново ще бъде отличен и №1 а България в женския футбол.

За втора поредна година Българската асоциация на спортните журналисти ще присъди специалната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“. Тя се присъжда за проявени мъжество и характер, за смелост и доблест, за безкомпромисност и пълно себераздаване в името на любимата игра и на България.

57-ата анкета „Футболист на годината“ се организира в партньорство от „Дакс Медия“, Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз.
Церемонията на 7 януари ще бъде излъчвана директно в Sportal.bg, Sportal TV, социалните медии на Sportal и Novini.bg, както и в официалната фейсбук страница на националните отбори Bulgaria national football team.


Sport Toto - Header