Гласуване за "Най-добър млад спортист" в анкетата на Viasport.bg


Сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg и S Media в сътрудничество с Фондация „Играй с Развитие“ организират за осма поредна година анкета за определяне на най-добрия млад спортист на България.
Допитването стартира на 10 декември 2018 г. и ще продължи две седмици - до 23 декември 2018 г. (включително). В анкетата участват само спортни журналисти, които ще определят Златната десетка при подрастващите за 2018 г. Всеки представител на медия има право да посочи 10 спортисти, подредени от първо до десето място. Единственото условие е състезателите да са на възраст до 19 години, като влиза и набор 1999 г.
За седма поредна година ще излъчим и отбор №1 на България, а за шеста - треньор №1 при подрастващи. И при двете категории важи възрастовото ограничение до 19 г., като при треньорите, естествено, то е за възпитаниците им.
В годината, в която младите спортисти постигнаха най-големите успехи в българския спорт, печелейки 10 медала от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес, конкуренцията наистина ще е голяма. 
Очакваме вашия глас на мейл: office@viasport.bg
Резултатите от допитването ще станат известни по време на церемонията по награждаването, която ще се проведе на 6 януари 2019 г. в София.
През годините носители на приза Най-добър млад спортист на България са били: Владимир Зографски (2011 г., ски скок), Ния Димитрова (2012, биатлон), Денис Димитров (2013, лека атлетика), Благой Найденов (2014, бокс), Даниел Асенов (2015, бокс) и Антъни Иванов (2016 и 2017, плуване).

Sport Toto - Header