Бляскава гала за 1 година списание "Спринт" - избраха Мис и Мистър BGbasket, BGathletic, BGvolleyball и Bgswim


На тържествена гала вечер на медийна група S Media бе отпразнуван първият рожден ден на единствено по рода си в България спортно списание "Спринт" Заедно с това бяха наградени победителите в конкурсите за Мис и Мистър на 2017 г. на сайтовете на S Media - BGbasket.com, BGathletic.com, BGvolleyball.com и за първи път – Bgswim.com. Една от залите на столичния хотел „Маринела“ събра над 150 гости въпреки силния снеговалеж и изключително затруднения трафик в София.

Тодор Иванов, изпълнителен директор на S Media поздрави пръв гостите, сред които личаха много известни имена на родния спорт. „Нашата основна цел е да популяризираме българските спортисти и по този начин да им помагаме да се развиват и да стават все по-добри“, каза Иванов.„Точно преди година на представянето на първия бройна „Спринт“ ви поканих тук да отбележим първия рожден ден на списанието – заяви Николай Кръстев, главен редактор на списанието. – Благодаря на спортистите, благодаря на рекламодателите, които ни подкрепиха, благодаря на читателите, които стават все повече и повече. Благодаря и на журналистите, които пишат в списанието – над 50 са за първите 7 броя на „Спринт“. Благодаря най-вече на S Media, че помогна за осъществяването на една моя професионална мечта с издаването на Спринт“.“


За Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Елица Баракова („Берое“) и Димитър Калчев от Калифорнийския щатски университет „Нортридж”. № 1 за BGathletic.com станаха Димана Йорданова („Лудогорец“) и Живко Господинов от „Черно море 2005“ (Балчик). Мис и Мистър на BGbasket.com станаха двама атлети от “Берое“ - Александра Петрова и Николай Николов.А първата анкета за Мис и Мистър на сайта BGswim.com спечелиха Никол Кошеджийска от „Младост 91“ (Пловдив) и Цанко Цанков от „Олимп“ (София). Наградите за победителите бяха италиански дизайнерски часовници Invoke, екипировка на „Асикс”, маркови парфюми от Monna.bg и Мултивитамини Alive!Наградите връчиха все големи имена в спорта – Таня Богомилова, Петър Стойчев, Любо Ганев, Борислав Кьосев, Йорданка Благоева, Георги Глушков, Пламен Кръстев, както и Юлиян Ненчов, собственик на Monna.bg. ВИП-присъствието се допълваше от Цветелина Кирилова, Венелина Венева, Константин Папазов – Тити, както и изпълнителният директор Пламен Марков и капитанът Борислав Чорбаджийски на футболния ЦСКА – София.Неустоим чар на събитието придадоха грациите от бронзовия национален ансамбъл по художествена гимнастика от олимпийските игри Рио 2016 – корица на първия брой на „Спринт“ и грацията Невяна Владинова – украсила корицата наброй № 5 заедно с Александър Везенков.


Галата бе подкрепена от генералния спонсор Mtel, както и от винарска изба „Катаржина Естейт“, водка Norvegia, Andrews Fashion Studio, ресторант „Табиет”, минерална вода Qwell и фирма „Стени“, вносител на Patrizia Pepe.

За доброто настроение на гостите се погрижиха струнно трио HYPNOTIC и DJ Ивкони.


На галата бе представен и новият спортен портал BGSprint.com – официален сайт на списание „Спринт“.


AIPS_CARDS