Мартин Камбуров с наградата от БАСЖ „Лъвско сърце – Трифон Иванов“


Мартин Камбуров е лауреатът на специалната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“ за 2017 г. Тя беше учредена от Българската асоциация на спортните журналисти. Връчва се в рамките на церемониите за награждаване на призьорите от анкетата "Футболист на годината" за проявени мъжество и характер, за смелост и доблест, за безкомпромисност и пълно себераздаване в името на любимата игра и на България.
На 37 години Камбуров не спира да показва характер и да се наслаждава на футбола, което вгорчава живота на защитници и вратари. С 13 гола за „Локомотив“ (Пловдив) и „Берое“ през 2017 г. той изравни постижението на друг голям приятел на Трифон Иванов – Наско Сираков. Двамата имат по 196 гола в българския елит. А пред тях е само Петър Жеков. Поздравления за огромното постижение на Мартин Камбуров.
Наградата връчи един от най-големите приятели на Трифон Иванов, един и от най-големите български футболни магьосници - двукратният Футболист №1 на България. Красимир Балъков. Получи я помощник треньорът на "Берое" Константин Мирчев, тъй като Мартин Камбуров не дойде на церемонията.

AIPS_CARDS